FRANS LALIEU: FULL SERVICE, PERSOONLIJK, BETROKKEN & BETROUWBAAR

ONDERSTEUNING


LALIEU Marketing is een initiatief van mij, Frans Lalieu. Hiermee speel ik in op de behoefte van ondernemers die graag ondersteuning willen bij de implementatie van AllesinLIMBURG.nl en SWITCH in hun business model. SWITCH is een all-in-one marketingtool op het gebied van Online Marketing & Advertising, ontwikkeld door LocalMediaGroup (LMG). Hiervan ben ik mede-eigenaar.


We bieden eenmalige of permanente ondersteuning bij de ontwikkeling van:  • je SWITCH-website

  • het Privacy Reglement (verplicht vanwege de wet AVG 2018).

  • je digitale etalage of menukaart

  • je advertenties of evenementen

  • koppelingen met social media

  • bedrijfspresentatie op AllesinLIMBURG.nl


Als je eenmaal gezien hebt hoe gemakkelijk dit gaat, heb je ons eigenlijk niet meer nodig. 
Heb je het toch te druk? Dan bied ik een oplossing in de vorm van een onderhoudsabonnement. In dit geval ontzorg ik jou en staan ik 24/7 garant voor een perfecte online presentatie. Benieuwd naar de kosten? Zie onze TARIEVEN.  


WAAROM ONLINE GROEIEN


Veel ondernemers hebben een statische website naast een Facebook profiel. Helaas is dit niet voldoende om hiermee succesvol te zijn. Je website dient dynamisch en interactief te zijn. Een marketing instrument om je bedrijf te promoten én te laten groeien. Liefst met koppelingen naar lokale en provinciale platforms. Je bedrijf groeit namelijk sneller als je online je zaakjes goed geregeld hebt. Wil jij je klanten online voor je winnen? Zorg dan voor een website waarop jij je aanbod toont en klanten tot actie uitnodigt.
 
Maak werk van online marketing & advertising 
De manier waarop je met je huidige en toekomstige klanten online communiceert bepaalt mede voor een belangrijk deel de continuïteit van je bedrijf. Transparantie wordt namelijk erg gewaardeerd.


ALL-IN-ONE MARKETINGTOOL SWITCH


LALIEU Marketing maakt gebruik van SWITCH. Omdat voor veel ondernemers het realiseren van een effectieve online marketing strategie onbetaalbaar is, is SWITCH het beste alternatief. De kosten voor bv. Google, Facebook, TripAdvisor, Iens, SocialDeal, WOWdeal en de vele overige kortingssites wegen nauwelijks op tegen de inkomsten of naamsbekendheid die daar tegenover staat. Ook het adverteren in lokale blaadjes of weekkranten is vreselijk duur terwijl je niet eens kunt nagaan wat het je oplevert.

LALIEU ontwikkelt samen met jou een nette website die aan alle belangrijke marketing eisen voldoet. Een dynamische, interactieve en responsive website waarover jíj de regie voert. De website toont je bedrijf, je producten of diensten, je advertenties en je evenementen. Daarnaast wordt dit alles ook getoond op de lokale, provinciale en nationale platforms van Local Media Group.


HOGER IN DE ZOEKRESULTATEN VAN GOOGLE


Door de links met deze lokale, provinciale en nationale platforms scoor je hoger in de zoekresultaten van Google. Dit zorgt voor meer bezoekers op jouw persoonlijke site. 
Hieronder de platforms waarmee we werken (druk op de link om deze te openen). Bij voldoende belangstelling ontwikkelen we ook in jouw gemeente een dergelijk platform:


Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige