ONLINE GROEIEN DOE JE MET SWITCH

ONDERNEMEN HEEFT NIETS MET GELUK TE MAKEN


(alhoewel je het soms goed kunt gebruiken)
Het "klavertje 4" staat voor geluk, maar als je het niet voedt verwelkt het. Een ondernemer die niet meegaat met de tijd, ondermijnt zijn bestaansrecht. Ook als je voldoende klanten hebt en het erg druk is, is het belangrijk dat je blijft werken aan je online propositie.


WAAROM JE ONLINE WILT GROEIEN


Menig ondernemer is zijn klanten inmiddels kwijtgeraakt aan ondernemers of aanbieders die hun zaakjes beter op orde hebben. Zorg ervoor dat jou dit niet overkomt. Door in te zetten op Online Groeien weet je doelgroep jouw bedrijf altijd te vinden. Je zult hier wel tijd, geld en energie in moeten steken. Vind je dit leuk? Nee! Natuurlijk niet! Is het noodzakelijk? Ja! Want word je online niet gevonden, dan besta je voor velen niet. Laat staan dat je bedrijf kan groeien.


PRIKKEL JOUW DOELGROEP


Consumenten én (collega)ondernemers oriënteren zich steeds meer online op zoek naar ondernemers, winkels, restaurants, (klus)bedrijven, producten, (zorg)diensten, evenementen en aanbiedingen. Men gebruikt hiervoor vooral de smartphone (90%). Als ondernemer wil je tijdens dit oriëntatieproces graag gevonden worden. Daarom is een aansprekende online propositie een absolute must. Maar zeker zo belangrijk zijn koppelingen met lokale en provinciale ondernemersplatforms. Consumenten en (collega)ondernemers vinden met simpele zoekopdrachten ondernemers die de gewenste producten of diensten kunnen leveren. 
Ga ook online om:   1. vaste klanten te behouden voor je bedrijf.

  2. de doelgroep (nieuwe klanten) te interesseren voor je bedrijf.


Richt je hierbij vooral op 6 belangrijke zaken:   1. Online vindbaarheid

  2. Online zichtbaarheid

  3. Online klantenbinding

  4. Online communicatie

  5. Online transparantie

  6. Ontwikkel minimaal 1 Unique Selling Point (USP)


Ik ondersteun jou bij het ontwikkelen van een aansprekende online presentatie (incl. eigen website). Hiervoor gebruik ik de "All-In-One Marketingtool SWITCH". Alles wat je via SWITCH communiceert wordt niet alleen op jouw website geplaatst, maar ook op de lokale, provinciale en nationale sites waaraan SWITCH inmiddels is gekoppeld (GRATIS!). Dít alles moet jouw doelgroep triggeren voor jouw bedrijf. 


BELANGRIJK! ONLINE GROEIEN DOE JE NIET IN ÉÉN DAG 


Het duurt even voordat je huidige klanten en je doelgroep je vernieuwde online propositie ontdekken. Ook Google heeft tijd nodig om dit alles te ranken. Je bent snel een paar maanden verder. Daarna pluk je er wel de vruchten van.


HEB JE AL EEN WESITE? GEEN PROBLEEM!


Met SWITCH koppel je de digitale etalage of menukaart, aanbiedingen, evenementen, actiemelder, reserveringsmodule, review programma etc. aan je eigen website. Daarnaast worden je bedrijf, website en aanbod (incl. je webshop) getoond op de lokale, provinciale en nationale platforms van Local Media Group (LMG).


HOE KRIJG JE JOUW BEDRIJF ONLINE


De eerste zet is aan jou. Je kunt er gemakkelijk zelf mee aan de slag. SWITCH is namelijk een zeer gebruikersvriendelijke tool. Zeker als je al met social media werkt, is SWITCH voor jou geen probleem. 
Registreer hier je bedrijf 


Toch liever ondersteuning? Bel me! Uiteraard geheel vrijblijvend 06-55794751

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige