VERKOOPMAKELAAR

Als verkopend makelaar heb je het vaak erg druk met de verkoop van de woningen in je portefeuille. Verzoeken van klanten om hen te begeleiden met de aankoop van een woning komen niet altijd op een geschikt moment. Toch wil je geen “nee” verkopen. Wat doe je dan?

Aankooptrajecten kunnen namelijk behoorlijk arbeidsintensief zijn. Vaak is er sprake van veel bezichtigingen in een uitgebreid gebied. In deze turbulente tijd moet een aankoopmakelaar snel handelen. Klanten willen dit omdat ze de woning van hun dromen niet willen mislopen.

Juist in deze gevallen kan LALIEU Aankoopmakelaar jou de helpende hand bieden. In plaats van "nee" te verkopen, kun je de klant doorsturen naar een vertrouwde collega-makelaar. Een aankoopmakelaar wel te verstaan. Gespecialiseerd in het begeleiden van woningzoekenden. Klanten waarderen het als je hun doorverwijst indien je het zelf te druk hebt.

Met mijn full service dienstverlening (zie folder) streef ik ernaar om het aankoopproces tot een bevredigend einde te brengen. Uiteindelijk draait alles om de persoonlijke touch. Daarom is er altijd snel en persoonlijk contact via WhatsApp, e-mail en telefoon.

GARANTIE
LALIEU Aankoopmakelaar geeft jou de garantie dat deze zelf geen verkoop-, taxatie,- en financieringsactiviteiten gaat opstarten. Indien ik een verkoopverzoek krijg, verwijs ik deze klant door naar de makelaar die het meest dichtbij de klant woont. De makelaar waarmee ik samenwerk als eerste. Als je een woningzoekende klant doorverwijst kun je rekenen op een kleine attentie.

Mijn werkgebied als aankoopmakelaar is Limburg en de regio rondom Eindhoven.

Graag kom ik een keer op de koffie om een en ander te bespreken. Heb je interesse? Neem gerust contact op. Ik weet zeker dat we eruit komen.
(06-55794751 / frans@lalieu.nl)

(Folder LALIEU Aankoopmakelaardij)
Heb je geen LinkedIn? Vraag dan de digitale folder LALIEU Aankoopmakelaar aan via de contactpagina.

(copyright foto's: zie contact)

Vorige