TARIEVEN: EXCL. JAARABONNEMENT SWITCH

ONDERSTEUNING BIJ DE IMPLEMENTATIE VAN ALLESINLIMBURG.NL & SWITCH IN JE BUSINESSMODEL


Maar! Je kunt het ook zelf. Als je gewend bent om met Google, Facebook, Marktplaats etc. te werken. Dan heb je SWITCH binnen een handomdraai onder de knie. 
Heb je moeite met het ontwikkelen van een mooie website of wens je toch liever de eerste keer professionele ondersteuning. Geen probleem! Ik sta voor je klaar. 


Om van mijn diensten gebruik te maken, dien je eerst een SWITCH-abonnement te nemen. 
Gebruik hiervoor deze link. Je sluit een direct opzegbaar jaarabonnement af. Kies de abonnementsvorm die het beste bij je past. Natuurlijk kun we dit abonnement ook samen afsluiten. Zodra dit is gebeurd kan ik direct met jouw bedrijf aan de slag.


Jouw bedrijf op AllesinLIMBURG.nl:
De volgende diensten of een combinatie hiervan bieden we aan.


Dienst 1
Ondersteuning op afstand bij de registratie (gratis) van je bedrijf op AllesinLIMBURG.nl. Inclusief bedrijfsomschrijving, slogan, het plaatsen van je logo en koppelingen met je social media. Dit alles naast een korte uitleg over de werking van de programma's.
- €50,- excl. 21% btw. (eenmalig)


Dienst 2
Op locatie, vervaardigen van 2 nieuwe advertenties, 1 evenement en 10 producten / diensten incl. koppeling met je Facebook bedrijfspagina.
- €300,- excl. 21% btw. (per oproep)


Dienst 3
Maatwerk: In gezamenlijk overleg komen we tot afspraken over de werkzaamheden die uitgevoerd worden. Een en ander kan betrekking hebben op de frequentie, meer en vaker producten, diensten en evenementen toevoegen en/of wijzigen, vaker advertenties plaatsen en/of wijzigen, inzet social media, ontwikkelen SWITCH-website etc. 

Uitgangspunt: Altijd jouw online presentatie up-to-date. regelmatig bezoek op locatie, maandelijks vervaardigen van 2 nieuwe advertenties, 20 producten/diensten, 1 evenement, onderhoud en vernieuwing SWITCH-website (indien aanwezig) incl. koppeling met je Facebookpagina. Indien je deze niet hebt, wordt een bedrijvenpagina op Facebook voor je aangemaakt. Altijd telefonisch en via Whatsapp bereikbaar voor ondersteuning.
- Prijs in overleg


Neem eerst een direct opzegbaar SWITCH Abonnement 

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige