TARIEVEN INCL. 21% BTW / Algemene Voorwaarden

- GRATIS ADVIESGESPREK
Geheel vrijblijvend adviseer ik je over alle "ins and outs" van het aankoopproces. Je krijgt voldoende handvaten aangereikt om zelfstandig je huis aan te kopen. Mocht het niets voor jou zijn, dan stel ik je mijn diensten graag ter beschikking. De keuze is aan jou!

- KOSTEN BEZICHTIGING
Wil je dat ik alleen meega voor een bezichtiging en voor advies ter plaatse, dan kost dit per bezichtiging €150 incl. 21% btw. (excl. de reiskosten).

- AANKOOPTRAJECT
De kosten voor het aankooptraject zijn tweeledig. Het starttarief bedraagt € 995 en wordt verhoogd met 10% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Hierbij is de maximaal te betalen courtage inclusief 21% btw nooit hoger dan 1,75% van de uiteindelijke aankoopprijs (no cure, no pay).

Bij woningen die worden aangekocht voor een prijs boven de €350.000 wordt de uiteindelijke courtage in goed overleg overeengekomen. In elk geval komen we hier altijd uit.

Een voorbeeldberekening:
De vraagprijs van de woning is €195.000. De aankoopprijs wordt uiteindelijk overeengekomen op €185.000. Het verschil bedraagt €10.000. Hiervan ontvangt LALIEU Aankoopmakelaar 10% oftewel €1.000. De totale courtage voor de aankoopbemiddeling bedraagt in dit geval €1.995 (inclusief 21% btw). Dit is minder dan de maximale 1,75%.
Joúw voordeel bedraagt in dit geval €8.005.

Indien de aankoopprijs gelijk is aan de vraagprijs, dan blijft de courtage €995 (incl. 21% btw).
Het spreekt voor zich dat ik altijd ga voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en daarmee een zo groot mogelijk voordeel voor jou.

De aankoopnota wordt via de notaris voldaan. Je kunt er ook voor kiezen deze rechtstreeks te betalen.

- AANKOOP HUURWONING

Het tarief voor deze dienstverlening wordt in goed overleg met de woningcorporatie vastgesteld.

SUCCESVOLLE AANKOOP

Als we tot een succesvolle deal zijn gekomen en het voorbehoud is verlopen, dan volgt de overdracht. Natuurlijk ga ik met je mee voor een laatste inspectie, voordat bij de notaris de aankoop wordt afgerond. Samen kijken we of alle afspraken die zijn gemaakt, en in de koopakte staan, ook zijn nagekomen. Bij eventuele problemen kan er dan nog actie worden ondernomen voordat je je handtekening zet. Het spreekt voor zich dat ik ook bij de notaris aanwezig ben.

Vorige